Scharrelkunst bakfiets

Met de Scharrelkunst bakfiets kunnen we uw festival of kinderfeestje opleuken met een originele creatieve activiteit. Bij de creatieve activiteiten van Scharrelkunst wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Bos in Mierlo, voor kinderfeestje of BSO

In ons idyllisch gelegen bosje bij Mierlo kun je een geweldig (verjaardags)feestje vieren, of op bezoek komen met de buiten schoolse opvang.

Hugo en de kar

Gezellig ritje met paard en wagen door het bos bij Heeze of door Genneper parken in Eindhoven. Ritje duurt 2 uur met een pauze om te picknicken.

Genneper Hoeve

Scharrelkunst heeft diverse mogelijkheden voor je kinderfeestje. Zoals pannenkoeken bakken, knutselen bij Scharrelkunst, tochtje met paard en wagen. Pannenkoeken bakken: Op de Genneper Hoeve kunnen de feestvierders de ingrediënten verzamelen om daarna samen lekkere pannenkoekjes te bakken.De kinderen krijgen een rondleiding over het erf en halen dan een ei bij de kippen, melk bij de koeien en maken zelf boter om in te bakken. Daarna malen ze het graan met een echte graanmolen. Als alle ingrediënten verzameld zijn kunnen ze aanschuiven aan en feestelijk gedekte tafel om helemaal zelf pannenkoekjes te bakken. Pannenkoeken bakken , Vanaf 7 jaar max 10 kinderen en 2 volwassenen als begeleiding. Duur 2 uur, kosten €120,- incl. alle biologische ingrediënten met verse melk en 2 flessen biologisch sap. Scharrelkunst : Rondleiding over de Genneper Hoeve en omgeving. Proeven van de verse melk, vasthouden of aaien van een kip. Daarna een knutselactiviteit naar keuze : toverdrank maken op een vuurtje, bloemenvlag maken of timmeren. Duur 2 uur kosten 90 euro Hugo en de kar : Als Hugo op de Genneper Hoeve staat is het misschien mogelijk om verjaardagsritjes met paard en wagen te regelen.