Winterfeestjes op de Genneper Hoeve :

Tijdens de winter vier je je kinderfeestje op de Genneper Hoeve 

Pannenkoeken bakken , Vanaf 7 jaar max 10 kinderen en 2 volwassenen als begeleiding. Duur 2 uur, kosten €130,- incl. alle biologische ingrediënten met verse melk en 2 flessen biologisch sap.
 
Vuurtje stoken en broodjes bakken aan een stok boven het vuur. Vanaf 7 jaar max. 10 kinderen en 2 volwassenen als begeleiding.  Duur 2 uur kosten €125,- incl. alle biologische ingrediënten en 2 flessen biologisch sap
 
 
 
 


Van mei tot november.

Pannenkoeken bakken :

Op woensdagmiddag kunnen kinderfeestjes op de Genneper Hoeve de ingrediënten verzamelen om daarna samen lekkere pannenkoekjes te bakken.De kinderen halen een ei bij de kippen, melk bij de koeien en maken zelf boter om in te bakken. Daarna malen ze het graan met een echte graanmolen. Als alle ingrediënten verzameld zijn kunnen ze aanschuiven aan en feestelijk gedekte tafel om helemaal zelf pannenkoekjes te bakken.

Pannenkoeken bakken , Vanaf 7 jaar max 10 kinderen en 2 volwassenen als begeleiding. Duur 2 uur, kosten €110,- incl. alle biologische ingrediënten met verse melk en 2 flessen biologisch sap.. Meer info via contactformulier.

Scharrelkunst :

Tijdens de knutselactiviteiten van Scharrelkunst op de Genneper Hoeve kunnen kinderfeestjes gezellig aanschuiven. Graag wel even melden via het contact formulier.

Boris en de kar :

Als Boris op de Genneper Hoeve staat is het misschien mogelijk om ritjes met paard en wagen te regelen. Meer informatie via het contactformulier.